Contact

Per te gjitha sherbimet dhe konsultat qe ju duhen, mund te na gjeni ne kontaktet e meposhtme, kemi kenaqesine te jemi ne sherbimin tuaj.

📞 +38349100171   📩  info@galvazink.com             📍Rep. e Kosoves, Prizren, Petrove.    

                                                                         📞 +38349100171   📩  sales@galvazink.com             📍Rep. e Maqedonise